Chisinau Str. Șos.Muncești 364
Nu sunteți din Chisinau?
+373(22)52-32-82
+373(605)11-443
down

SERVICII

Compania "Sanitar" se ocupa cu curatarea covoarelor si pernelor conform tehnologiilor moderne și sigure. Noi lucrăm cu grădinițele, școlile, unde cerințele de curățenie sunt foarte înalte.

CURATATORIE CHIMICA

La prima etapa Covoarele sunt deprafuite, după care se efectuează curatarea covoarelor pe față și pe dos cu ajutorul unei monoperii cu rotatii. La etapa finala este pus in centrifuga unde isi pierde circa 80 % din apa.

40 lei

CURATAREA PERNELOR

La curatarea pernelor cu pene folosim tehnologii europene. La temperatura de 90° are loc prelucrarea termică cu jet de apă fierbinte. Această metodă asigură distrugerea microbilor și a căpușelor, iar pernele își păstrează forma inițială.

100 lei

Curatarea pernelor cu pene

Folosim cel mai calitativ utilaj de curatat perne. Este un proces 100% ecologic bazat pe o curăţare uscată, fară detergenţi cu ajutorul lampei UV care indepărtează bacteriile, microbii şi alergeniile.

90 lei

CUM LUCRĂM

Noi vă garantăm o calitate excelentă a serviciilor noastre, realizarea comenzii la timp și luarea în considerare a tuturor dorințelor dumneavoastră.

1

Comanda Servicii

work step 1
2

luam gratuit!

work step 2
3

curatim covoare

work step 3

LUCRĂRILE NOASTRE

Curatarea covoarelor si spalarea covoarelor se realizează în funcție de materialul din care este confecționat covorul. Eliminăm murdăria dificilă de pe covorul dumneavoastră și-i reîntoarcem acestuia mirosul de prospețime și curățenie. Combinarea soluțiilor de spălat de producție turcească și a tehnologiei eficiente de prelucrare cu jet de apă oferă un rezultat calitativ în majoritatea cazurilor. Indiferent de timplul de afara, uscarea covoarelor se realizează într-o încăpere specială cu ventilare și la temperatura potrivită.

De ce ne aleg pe noi

hourglass

Termene scurte de executare

Sunati acum! Spalarea- curatarea covoarelor, si curatarea pernelor din pene - realizăm comanda indiferent de timpul de afara în timp 4 zile lucrătoare.

pen

Curățenie ideală a confecțiilor

Abordarea profesionistă ne permite să obținem o curățenie ideală, luând în considerare siguranța și grija față de sănătatea clienților noștri.

clean

Detergenti certeficati.

Compania noastra foloseste timp de 8 ani samponul profesional de covoare ERA111. Remediu universal compus din ingrediente naturale.Absolut antialergic,miros placut.

cogs

Noi tehnologii de curățare

Utilizăm tehnologii inovatoare de curatarea covoarelor la toate etapele acestui proces: de la deprafuirea covoarelor,centrifugarea lor si până la uscarea atentă. Covorul își va păstra forma inițială și intensitatea culorilor. Pentru curatarea pernelor din pene folosim utilaj unic in R.Moldova care ne permite sa spalam penele si dupa sa le uscam.

user

Atitudinea individuală față de clienți

Apreciem mult clienții nostri și ne orientăm spre o colaborare pe termen lung. Suntem mindri ca la serviciile noastre apeleaza:Gradinite,Institutii de invatamint,Tabere de odihna cit si agenti economici.Lucram si prin transfer.

LIVRARE ȘI ACHITARE

Ridicarea covoarelor pina la etaj.Achitarea serviciilor comandate se face la final, adica cind va aducem comanda.

cover man

Articole

Doar cele mai interesante noutăți despre curatarea covoarelor cu noile tehnologii și a analoagelor sale. Aflati cele mai inedite metode pentru curatarea covoarelor, sfaturi, intrebari si raspunsuri.

In anul nou fara praf: Un covor curat in 5 etape.
15/12

In anul nou fara praf: Un covor curat in 5 etape.

Grabestete si tu sa speli covoarele in ajunul anului nou

Animalele domestice şi sănătatea familiei tale

Animalele domestice şi sănătatea familiei tale

Acolo unde există animale de companie, spalarea covoarelor regulata este obligatorie şi trebuie făcută doar la o spalatorie de covoare profesională

15/02
Tehnologia de curățare

Tehnologia de curățare

Curatarea covoarelor calitativă necesită experiență și efort fizic. Curatarea covoarelor profesională este cea mai bună soluție pentru o curățenie ideală.

24/03